Kesästä on selvitty ja tarhan kissakiintiö on täynnä. Tarhalla on kissoja 49, joista 14 on jo luovutusikäisiä pentuja. Pentujen olisi tietenkin hyvä lähteä uuteen kotiin pian luovutusiän jälkeen.
Aikuisista kipeimmin uutta kotia kaipaavat Inkku, Lydia, Timna, Tinja, Vesku, Sointu ja Raakel.
Vesku, Sointu ja Raakel ovat olleet tarhalla kissoista pisimpään ja ne jos ketkä ansaitsisivat vihdoin oman kodin. Myös Tinja ja Timna ovat olleet tarhalla luvattoman pitkään. Ne tulivat tarhalle pentuina ja ovat nyt noin 1½-vuoden ikäisiä.
Kaikki edellä mainitut ovat hyväkäytöksisiä, ystävällisiä ja terveitä kissoja. Niiden ulkonäkö ja käytös vain on liian vaatimatonta, jotta kissaa etsivät perheet kiinnittäisivät niihin huomiota.
Tarhan kissoista vanhin on Ingeborg eli Inkku. Inkulla on munuaisvika, joka on hyvin yleinen kissoilla. Vaiva ei koskaan parane, mutta ruokavaliolla sairauden etenemistä voidaan hidastaa. Tietoa kissan munuaissairauksista löytyy mm. täältä ja täältä.
Lydialle tarhalla olo ei sovi. Se kaipaisi rauhallista eloa ilman muita eläimiä, sillä Lydia ei pidä muista kissoista, eikä koirista. Lydia ei muutenkaan ole kissoista helpoin ja ainakaan tarhan melskeessä sitä ei saa silitellä muuten kuin silloin kun se Lydialle sopii. Kotioloissa tilanne saattaa olla aivan erilainen.