Pitkästä aikaa ehdimme ja jaksamme kertoa kuulumisia tarhalta.
Syksyn kissaruuhka on alkanut. Muutaman viikon sisällä on tullut 18 kissaa! Niitä on tullut joka puolelta maakuntaa. Muutama kesy ja useita arkoja tai villejä.
Yksi emo-kissa osoittautui niin villiksi, että se oli paras lopettaa. Sen kaksi pentua pääsivät muiden ikäistensä seuraan. Lisäksi on tullut kaksi muuta emoa pentuineen. Ne kuitenkin ovat alkaneet jo kesyyntyä. Toisten kohdalla tosin kesyyntyminen kestää kauemmin ja vaatii enemmän töitä. Kotihoitopaikat olisivat nyt tarpeen, varsinkin aroille pennuille.
Yksi löytynyt, joka on varmasti jonkun lemmikki on löytynyt Olympia-korttelista toissapäivänä. Se on pitkäkarvainen, ruskearaidallinen, leikattu kolli.

Tarhalle tuli myös harvinaisempi vierailija, kaunis, mutta reissussa rähjääntynyt punakorvakilpikonna. Se oli löytynyt Kotirannalta keskeltä tietä. Oli ollut lähellä ettei se jäänyt auton alle ja yritti vielä lähteä löytäjää karkuun.
Myös muita erilaisia kodittomia eläimiä on päätynyt tarhalle. Lucy, pieni gerbiilineiti löytyi Palosaarelta. Toinen gerbiili neiti, Taku tuli perheestä uutta kotia etsimään. Molemmat ovat kilttejä, kesyjä ja hurmaavia vipeltäjiä.
Yksi ei niin kiltti asukas on kesyrotta, Einari. Einari on nyt noin 5kk vanha ja se ollut hyvin vähäisellä käsittelyllä. Se etsii kotia, jolla on sille aikaa ja kärsivällisyyttä uhrattavana.
Einarin lisäksi kotia etsii persoonalliset rottaherrat Liha ja Lihan Ystävä.
Myös kaneja ja marsuja on edelleen vailla omaa kotia.

1917805.jpg
Kotirantalainen konna