Vain muutama päivä väliä ja taas on paljon tapahtunut.
Ronin verikokeista ei selvinnyt mitään vakavaa. Aiemmin niin kipeä jalkakin on särkylääkkeillä saatu kuntoon. Turvotus on laskenut ja Roni käyttää jalkaa aivan normaalisti. Patin poistosta jäänyt haava on parantunut hyvin, eikä tunnu häiritsevän koiraa juuri yhtään. Varmuuden vuoksi yksin jäädessään sille on kuitenkin laitettu takki päälle, ettei tulisi kiusausta rapsutella haavaa. Perjantain ja lauantain Roni oli kotihoitopaikassa ja lähtee sinne myös tänään. Kiitos Hennalle ja Arille!
Myös silmäleikkauspotilas Torborg on veljensä kanssa kotihoidossa. Eilen illalla kuulimme, että se on heittäytynyt hankalaksi eikä anna laittaa silmäänsä tippoja...

Eilen kissat Bianca ja Tico lähtivät uusiin koteihin. Pikkuisella Biancalla on varmasti jännittävää ja vähän pelottavaakin olla ensimmäistä kertaa kokonaan ilman veljen turvaa. Onneksi sekä Biancalla että Ticolla on uudessa kodissa toinen kissa helpottamassa kotiutumista.

Eilen uuteen kotiin lähti myös tarhalla pitkään kodittomana ollut Aku-koira. Aku tuli tarhalle heinäkuussa 2007. Silloin jo tiesimme, että Aku tulee olemaan kodittomana pitkään. Aku on entisessä kodissaan purrut ihmisiä. Tuttujen kanssa ei ole ongelmia mutta vieraita, varsinkin miehiä se pelkää. Mikä on täysin normaalia jos koiralla on huonoja kokemuksia. Asia ei myöskään ole mikään ongelma koiran kanssa elämiseen, kunhan se on tiedossa. Meidän mielestä kun koira puree ihmistä on se lähes poikkeuksetta ihmisen vika. Moni oli Akusta kiinnostunut tarhalla olo aikana mutta juuri sen historian vuoksi emme halunneet antaa sitä tietämättömään kotiin. Parempi niin, että koira odottaa omaa, oikeaa kotiaan kauemmin kuin, että lähtee kotiin missä sitä ei ymmärretä. Vaikka meillä täällä on ikävä ja haikea mieli on hyvä, että Aku pääsi kotiin. Luulemme, että tämä on juuri se oikea koti Akulle.

1300960.jpg