Tarhalla alkaa vihdoin kiire hellittämään. Ihmisillä on alkanut arkinen aherrus ja hoitokoiria on nyt vähemmän joten taas voi keskittyä paremmin kodittomiin.

Viime kirjoituksen jälkeen uusiin koteihin on lähtenyt Maili-koira, Sara-kissa ja toinen marsun poikasista. Kaksi kanin poikasta on kuollut.
Uusia kodittomia on tullut yksi. Se on noin vuoden ikäinen, monirotuinen narttu. Se on rohkea, vilkas ja kiltti tyttö. Neidin menneisyydessä on kuitenkin ollut ongelmia. Nyt siihen tutustutaan huolella, jotta selviää millaista kotia se etsii.

Isostakyröstä tuli neljä noin 5viikkoista kissanpentua. Ne ovat villikissan pennuiksi hyväkuntoisia. Tänään ne olivat lääkärissä tutkittavana ja saamassa loishäätöpiikin.
Myös Lyydia-kissa, Nelli-koira ja 14 kissanpentua kävivät lääkärissä. Lyydia tutkittiin oudon käytöksen vuoksi. Syy ei vielä selvinnyt. Verikokeiden tulokset saadaan vielä tällä viikolla.
Nellin kuonoa operoitiin jo toiseen kertaan. Viimeksi laitetut tikit olivat irronneet, nyt ne laitettiin eri tavalla ja nyt toivotaan niiden pitävän. Nelli-paralla on nyt kokoa liian suuri kauluri, jotta se ei saisi raavittua kirsuaan.