Viidessä päivässä on taas ehtinyt tapahtua paljon.

Minttu lähti uuteen kotiin Rovaniemelle. Mintun uudessa kodissa asuu myös Mintun eno, Otto. Otto oli mukana hakemassa Minttua kotiin. Ensi tapaaminen meni hyvin ja suuresta koostaan huolimatta Otto osasi käyttäytyä hienosti vielä pienen siskon tyttönsä kanssa.

Tunti sen jälkeen kun Minttu oli lähtenyt tuli kodittomaksi Santtu koira. Santtu on suuri kokoinen ja voimakas. Santtu tuli kodittomaksi elämän muutoksen vuoksi. Se on sopeutunut tarhalle hyvin. Meidän arvion mukaan Santtu voisi olla ajokoira-lapinkoira sekoitus. Tosin meidän rotu arvaukset ovat joskus aika hurjia. Yksi arvioitu yhdistelmä on greyhound-jämtlanninpystykorva... 

Inka-kissa lähti uuteen kotiin pitkällisen harkinnan tuloksena. ;) Onnea uudelle pienperheelle!

Tarhan toimistosta on jälleen kerran muutettu vanhainkodiksi. Toimistossa asustaa 15-vuotias Miki sekä 8-vuotiaat Susu ja Jakke. 8-vuotiaathan eivät niin vanhoja ole mutta monivaivainen Susu ja tilapäisistä vatsavaivoista kärsivä Jakke osaavat silti arvostaa toimiston rauhaa. Jakke on käynyt myös pesulla ja tuoksuu nyt mustikalle.

W-pennut kasvavat silmissä ja ne on madotettu ensimmäistä kertaa. Neljän päivän matokuuri alkasi myös kaikilla muilla kodittomilla koirilla. Kissoilla on sama edessä huomenna.

Huomenna on aika eläinlääkäriin, siitä kerromme myöhemmin lisää.