Taas on ollut kiirettä eikä ole ollut aikaa kirjoittaa blogiin. 

Yksi aikuinen kissa sekä neljä pentua on lähtenyt uusiin koteihin. Yksi pentu on tullut lisää.
Neljä koiraa on tullut kodittomaksi ja kaksi on saanut kodin.

Kaikki uudet kodittomat koirat ovat suurikokoisia uroksia, iältään ne ovat 2-3-vuotiaita. Koirista ensimmäinen tulokas on Hovawart uros Howe. Howe oli omistajalleen liian voimakas ja kuriton.
Seuraava tulokas oli collie-saksanpaimenkoira-sekoitus Rommi. Se on tullut edelliseen kotiinsa löytökoirana, minkä vuoksi sen ikä on vain arvio. Rommia seurasi suurikokoinen ja voimakas Pontus, joka on ollut jo muutamassa kodissa. Sen roduista ei ole varmaa tietoa. Viimeisin koditon on tiibetinmastiffi Remu, joka tuli ajanpuutteen vuoksi.
Uusiin koteihin on lähtenyt Rico ja Retu.

Kissoja on tullut lisää vain yksi. Se on noin 8-viikkoinen pieni ja pippurinen tyttö. Tullessaan sillä oli turkissaan väiveitä ja se joutui olemaan viikon ajan eristyksessä. Kun väiveistä päästiin se sai muuttaa Akain, Baran, Nekon ja neljän muun pennun kanssa tarhan toimistoon.
Selinan pennut ovat kaikki saaneet kodin, samoin Travis.
Doris oli viime maanantaina steriloitavana ja lähti suoraan lääkäristä uuteen kotiin.

25.7 syntyi kolme kanivauvaa. Yksi aiemmin syntyneistä poikasista kuoli, loput viisi ovat kasvaneet hyvin.

Viime maanantaina tarhalle tuli kolme kesyrotta urosta. Kaksi ovat noin vuoden ikäisiä ja yksi on puoli vuotias. Toinen vanhemmista rotista jouduttiin lopettamaan aggressiivisuuden vuoksi. Kaksi muuta herraa saavat toistaiseksi jäädä tarhalle asustelemaan. Joten niiden kuulumisia kerrotaan myöhemmin lisää.
-------------------------------------------
1784781.jpg
Väiveitä kuhissut kissanpentu, joka sai tulisen luonteensa mukaisesti nimekseen Tora.
1784806.jpg
Howe