Viime viikonloppuna tuli tarhalle taas uusi koditon koira. Se sai nimekseen Chico. Se on alle vuoden ikäinen uros. Roduista ei ole mitään tietoa, kooltaan se on keskitasoa. Se tuli kodittomaksi omistajan ajanpuutteen vuoksi. Sen luonteesta emme osaa vielä kertoa sen enempää, mutta kiltti ja iloinen poju se on.

Harald-kissa on lähteny uuteen kotiin. Lähdössä on myös Muru-koira, joka viettää tänään ensimmäistä yötä uudessa kodissaan.

Tarhan kanit ovat käyneet lääkärissä hengitystietulehduksen vuoksi. Kaikki saivat antibioottia, kuuri loppui tänään ja pupuset voivat toistaiseksi hyvin.
2140263.jpg
Puput lääkäri reissulla

Myös tarhan rotilla on hengitystietulehdus ja tänään käytiin toistamiseen lääkärissä tutkimuksessa ja saamassa lisää lääkettä. Kuuria jatketaan vielä ja pidetään sormet ristissä, että se auttaa.

Arat toimisto-kissat Aramis, Athos, Porthos, Ylva ja Alva ovat kesyyntyneet paljon. Aramis ja Porthos viihtyvät jo hyvin sylissä. Athos ja Alva ovat vielä tarkkailijan roolissa, mutta ovat kovasti kiinnostuneita meidän touhuista. Ylva on vielä paljon omissa oloissaan, mutta tulee esille aina kun leikitään.
2140241.jpg
Athos ja Alva