Ei vieläkään kissavauvoja! 58 vuorokautta Selinan tarhalle tulosta eikä merkkiäkään tulevasta synnytyksestä.

Viime viikolla on vihdoin päästy aloittamaan joka keväinen mittava siivous urakka. Kissojen ulkotarhat on laitettu kuntoon ja perjantaina pääsi ensimmäiset yllättyneet ulkoilijat testaamaan tarhoja. Alkujärkytyksen jälkeen ne saivat hyväksynnän.
1483962.jpg

Abin pennuista on nyt Wiljo ja Wito lähtenyt uusiin koteihin. Molemmat pojilla on uusissa kodeissa mennyt hyvin ja ne ovat käyttäytyneet esimerkillisesti. Näin ainakin toistaiseksi. Tarhalla omaan kotia odottaa vielä Weeti, onneksi sillä on äiti kaverina.

Aino ja Olli ovat lähteneet uusiin koteihin, mutta tarhalla ei kissamäärä päässyt pienentymään. Viime keskiviikkona tuli kaksi uutta tulokasta, tytöt jotka ovat iältään n. 8kk ja 3 vuotta. Vanhempi on vielä arka ja peloissaan, mutta nuorempi on sopeutunut hyvin.

Myös yksi uusi koditon koira on tullut tarhalle. Retu on noin 4-vuotias partacollie-sekoitus. Retu on kiltti ja lempeä, se tuli kodittomaksi omistajan elämänmuutoksen vuoksi.

Muutama viikko sitten tarhalle tulleiden rotta herrojen sopu on säilynyt hyvin, mutta naapurihäkin neidit Siiri ja Iiris ovat saaneet pojat niin kovasti stressaantumaan, että herrat eivät voi tarhalle jäädä. Nyt niille etsitään uutta kotia.