Tarhalla on kesäkiireet alkaneet. Hoitolaisia olisi tulossa taas enemmän mitä on mahdollista ottaa vastaan ja moni koira on saanut tai saamassa uuden kodin. Pitkään tarhalla ollut Fargokin löysi kodin Vaasan ulkopuolelta. Samoin Ansa-kissa pääsi uuteen kotiin etelä-suomeen.

Tarhalla oli kesäjuhlat 6.6, väkeä oli ajankohtaan nähden kivasti.
Tänäkin vuonna oli kivoin kissa äänestys ja sen voitti Ruuti. Kissojen lisäksi äänestää sai myös koiria ja koirien äänestyksen voitti ylivoimaisesti Pontus. Pontus ja Ruuti saivat molemmat palkinnon, jonka ne saavat mukaan tulevaan kotiinsa kun sellainen löytyy.

Vaikeimpia päätöksiä meidän työssä on valita koiralle oikea koti.
Monesti olisi yhdelle koiralle tarjolla useampia koteja ja varsinkin jos niistä moni olisi sopiva, päätös vaikeutuu entisestään. Tällaisessa tapauksessa kaikki kiinnostuneet perheet saavat tutustua koiraan. Kaikkien kanssa myös sovitaan tapaaminen, jossa vaihdetaan ajatuksia koirasta. Jos tutustumisajan jälkeen perheitä on edelleen useampia, on meidän tehtävä päätös koiran tulevasta kodista.
Viimeisimpänä tälläinen tilanne on ollut Sellan kanssa.

Kissanpentuja tarhalla on nyt 10 ja Matilda-mamma hoitaa niistä yhdeksää. Pennuista kaksi on varattu, Matilda ja loput pennut ovat vielä vailla kotia.

Tarhalla on innostuttu kuvaamaan videoita ja niitä löytyy täältä