Tarhan toimistossa ei enää ole vanhainkotia. Susulla on alkanut juoksu joten Jakkea ei voi enää jättää sen kanssa ilman valvontaa.

Huonokuntoinen Miki-vanhus lopetettiin torstaina, sen on parempi nyt ilman kipuja ja vaivoja. Alunperin Miki tuli tarhalle hoitoon omistajan sairastuttua, mutta myöhemmin ilmeni ettei omistaja enää pystyisi Mikistä huolehtimaan. Miki ehti juuri sopeutua tarhalle ja viihtyi toisten koirien seurassa hyvin joten sovimme, että Miki saa elellä tarhalla niin kauan kun se pysyy kunnossa. Parissa päivässä sen kunto kuitenkin huononi ja se oli aiempaa väsynyt. Lääkärissä päätimme, että oli Mikin aika päästä pois.

Arka Olli-kissa on flunssainen ja oli mukana lääkärissä. Se sai antibioottia ja kipulääkettä. Ollin flunssa on luultavasti rokotusta seurannut oire. Gerbyn löytökissa, joka oli jo tullessaan huonossa kunnossa sai saman käsittelyn ja sen vointi alkaa olla jo parempi. Vaskiluodossa auton töytäisemäksi jäänyt löytökissa oli myös lääkärissä tutkittavana, mutta sillä ei ollut mitään vikana. Sen hiukan kummallisen näköinen varvaskin oli luultavasti aiemmin vahingoittunut.

Lääkärissä olivat mukana myös Susu ja aiemmin nimetön koira, Cesi sekä Eppu-kissa. Koirat rokotettiin ja Eppu-kissa saatiin vihdoin kastroitua. Seurallisen luonteensa takia Epulla on ollut kamalaa kun kukaan "aikuinen" ei ole sen leikkimis yrityksistä innostunut. Nyt se saa taas leikkiä siskonsa ja muiden nuorten kissojen kanssa. Eppu joutui odottamaan täysi-ikäisyyttään tarhan ainoana leikkaamattomana kollina kaksi pitkää kuukautta.
Nyt samassa tilanteessa on Bernard...

Abin pennut saavuttivat eilen hurjan yhden kuukauden iän! Pentulaatikko niitä ei enää laisinkaan pidättele. Ne ovat nyt muutaman kerran saaneet kiinteää ruokaa. Ne ovat erittäin terhakoita ja koko ajan vauhdissa. Leikit, painit, rähinät, murinat ja haukut alkavat olla jo aika hurjia. Abi-mamma on välillä aivan helisemässä niiden kanssa. 

Perjantaina Paavo lähti uuteen kotiin Jalasjärvelle ja sai uudeksi nimeekseen Miska.
1362966.jpg
Nukutuksesta heräilevä Eppu