Tänään saatiin vihdoin Luna steriloitua. Nyt kun se toipuu voidaan sille alkaa etsiä omaa kotia.

Muita tämän päivän potilaita oli Raakel ja kaksi löytökissaa. Raakel rokotettiin ja sen lähes hampaatonta suuta tutkittiin. Raakel joutuu myöhemmin perusteellisempaan hammashuoltoon.
Nuorempi löytökissa sai antibioottia flunssaansa ja eilen tuotu vanhempi löytökissa sai loishäätöpiikin ja siitä kiukkuisena puri lääkäriä.
Molemmat kissat ovat löytyneet Vaasasta, toinen keskustasta ja toinen Kotirannalta. Molemmista on kuvat täällä.

Uusia kodittomia koiria on tullut monta. Ensimmäisenä tuli 3-vuotias Heta. Heta on kaunis monirotuinen tyttö. Meidän tiedon mukaan sen rotuina pitäisi olla sileäkarvainennoutaja, leonberginkoira sekä cockerspanieli. Kooltaan ja ulkonäöltään se muistuttaa paljon sileäkarvaistanoutajaa. Hetasta luovuttiin koska se ei tullut toimeen perheen toisen nuoren narttukoiran kanssa.
Seuraavana tuli tarhalle belgianpaimenkoira Sonja. Sonja tuli etsimään uutta kotia omistajan ajanpuutteen vuoksi. Se on hiukan arka vieraille ihmisille. Sonja on vielä sen verran uusi tuttavuus, että kerromme siitä enemmän kunhan tutustumme.
Vasta muutama päivä sitten tuli kodittomaksi Roi. Se on 9kk ikäinen monirotuinen uros. Sen isä on saksanpaimenkoira ja emä saksanpaimenkoiran ja kultaisennoutajan sekoitus. Roita emme tunne vielä laisinkaan ja siitäkin tulee lisätietoja myöhemmin.
Vaasasta löytynyt nuori monirotuinen narttu on ollut tarhalla noin kuukauden eli reilusti yli löytöeläinajan ja se on jäänyt uutta kotia etsimään. Neiti sai nimekseen Dori.

Sylvi on vihdoin saanut oman kodin. Kiinnostuneita oli monia ja valinta oli vaikea kun usea paikka olisi ollut Sylville hyvä.

Koirakoulu päivä on varmistunut. Koulun on määrä alkaa 4.5 klo18. Ensimmäinen kerta on tuttuun tapaan tarhalla. Tällä kertaa kurssipaikkoja on rajoitetusti, joten jos kurssille haluaa on syytä toimia nopeasti. Ilmoittautua voi tarhalle puhelimitse numeroon 0408342222.