Nyt kun muilla ihmisillä on lomaa, meillä on kiirettä. Tarha on täynnä koiria. Kodittomia on paljon ja hoitokoiria olisi tulossa enemmän mitä mahtuu. Hoitopaikat on usein loma-ajoiksi varattu täyteen monia kuukausia ennen. Mikä tarkoittaa sitä, että matti myöhäiset eivät saa paikkaa.

Roni on edelleen kotihoidossa, samoin Torborg ja veljensä Ludvig. Myös arka Sanni-kissa on edelleen kotihoitopaikassa ja on kuulemma vähän uskaliaampi mutta on kuitenkin tosi arka. Sanni on nyt ollut hoitopaikassaan jo viikkoja. Vaikka Sanni on vasta vähän yli puoli vuotias, sillä voi mennä pitkänkin aikaa tottua ihmisiin.

Viime sunnuntaina lähti uuteen kotiin Ninja-koira ja maanantaina Leevi-kissa.

Viime perjantain potilaat Susu ja toistaiseksi nimetön koira ovat jo paljon paremmassa kunnossa. Vanhempi koira, Susu oli perjantain operaatioiden jälkeen kipeä. Suu ja varsinkin korvat olivat kovasti arat. Nyt kuitenkin Susu voi jo hyvin. Lääkkeet se syö reippaasti ruuan seassa. Eikä vatsakaan ole enää niin turvonnut. Susun mieluisin paikka toimistossa on hiirten terraarion päällä ikkunalla. Se on kova vahtimaan ja terraarion päältä näkee parhaiten joka ikkunasta ulos.
Vanhan rouvan on ruvennut nyt tekemään pieniä lenkkejä ja virkistyy jatkuvasti.
Nuorempi, nimetön koira on päässyt Akun kaveriksi ja on myös aloittanut varovaisen lenkkeilyn.
1329220.jpg
Kuvassa Susu