Liian pitkään on taas kulunut edellisestä kirjoituksesta. Nyt täytyykin joko ryhdistäydyä ja ruveta kirjoittamaan useammin tai sulkea koko blogi.

Kaksi koiraa on tullut kodittomaksi.
Remu on monirotuinen, Virosta kotoisin oleva, alle 3-vuotias uros. Rotuina siinä on saksanpaimenkoira ja jokin muu. Se muistuttaa erittäin paljon saksanpaimenkoiraa. Kissoista ja uros koirista se ei pidä lainkaan, mutta nartut ovat kovasti sen mieleen. Se asustaa toisen uuden tulokkaan, Kaisan kanssa. Kaisa on 4-vuotias, monirotuinen, keskikokoinen narttu. Kaisa on kotoisin Vöyriltä ja sen entinen omistaja oli vanha rouva, joka ei sairastumisen vuoksi voi koiraa enää hoitaa.

Jakke-ajokoira kävi terveystarkastuksessa. Vanhempia eläimiä on hyvä käyttää tarkastuksessa vaikka mitään "vikaa" ei näyttäisikään olevan. Jakesta otettiin verikokeita ja sen sydän sekä keuhkot kuunneltiin.
Jakke todettiin terveeksi, sen olisi kuitenkin hyvä syödä vanhalle koiralle tarkoitettua ruokaa.

Toimiston kissat ovat vaihtuneet. Keiko ja Kirill ovat lähteneet omiin koteihinsa ja tilalle on tullut Aramis, Athos, Porthos, Ylva ja Alva. Kaikki ne ovat tulleet noin 3kk ikäisinä tarhalle villien emojensa kanssa. Ne ovat arkoja ja ovat toimistossa, jotta tottuisivat ihmisiin. Ihan hyvin ne ovatkin alkaneet kesyyntyä. Vauhtia niillä ainakin riittää.