Edellisviikolla lääkäri kävi tarhalla rokottamassa ja tutkimassa eläimiä. Silloin kun meillä on paljon potilaita, niin kuin tällä kertaa on helpompaa lääkärin tulla tarhalle kuin meidän lähteä koko katraan kanssa klinikalle.
Yksi potilaista oli Abi, jonka jatkuvaa ontumista tutkittiin alustavasti, mutta diagnoosia ei ennen röntgen-kuvia voi tehdä.
Tällä kertaa koirista rokotettiin Felix, Stella, Retu, löytökoira-Balto ja Tara. Kissoista taas Jamppa, Timppa, Viktor, Anette sekä Raakel. Sanni ja Aamu oli alunperin tarkoitus myös rokottaa, mutta niiden tilannetta mietittyämme tulimme siihen tulokseen, että olisi parempi jos niiden elämä jatkuvassa pelossa saisi päättyä. Molemmat kissat olivat jo tarhalle tullessaan villejä eikä kumpikaan osoittanut minkäänlaisia kesyyntyminen merkkejä. Nuori Sanni oli kotihoidossakin muutaman kuukauden eikä sinäkään aikana tapahtunut muutosta. Meidän mielestä kun elämä on täynnä vain toivotonta pelkoa ja ahdistusta ei se ole elämisen arvoista. Kaikki keinot pitää tietenkin yrittää ongelmien voittamiseksi, mutta aina sellaista keinoa ei ole ja joskus vain on eläimen kannalta parempi päästä pois.

Löytökoirina tulevat koirat yleensä haetaan muutaman päivän sisällä, mutta aina silloin tällöin jonkun omistajaa ei kuulukaan. Näin kävi myös Baltolle, joka tuli tarhalle kolmisen viikkoa sitten. Nyt Balto on koditon. Se on arviolta noin kolme vuotias, monirotuinen uros.

Perheestä tulleet 8kk ja 3-vuotiaat kissatytöt saivat uusiksi nimikseen Lydia ja Cessi. Ne ovat sopeutuneet hyvin ja molemmat ovat reipastuneet paljon.

Jo aiemmin kodittomana ollut saksanseisoja Roki tuli takaisin tarhalle. Rokilla on ollut ja on edelleen ongelmana aggressiivisuus vieraita kohtaan. Rokin uusi omistaja oli koiran ottaessaan tästä tietoinen mutta ei kuitenkaan ollutkaan valmis sitoutumaan Rokin kaltaisen vaativan koiran kanssa elämiseen. Nyt mietitään miten Rokin kanssa tästä eteenpäin jatketaan.

Selinan vauvat ovat kasvaneet paljon, niiden silmät ovat auenneet ja ne ovat saaneet nimikseen Damien, Talia ja Ivy. Vanhemmat Selina ja Victor on nimetty Batman-sarjakuvan hahmojen mukaan joten pentujenkin nimet poimittiin sieltä.