Olimme lääkärissä koirien Moskun, Mailin, Ninjan ja Mintun kanssa sekä kissojen Rambon, Ollin ja Aamun kanssa. Mukana oli myös Niinan omat kissat. Kaikki eläimet rokotettiin ja Olli kastroitiin, tutkittiin ja siitä otettiin röntgen-kuva. Olli ja Aamu ovat tällä hetkellä tarhan ainoat "villit" kissat ja niiden kanssa toimiminen on aina astetta hankalampaa. Eläimiä oli niin paljon, että niitä piti kuljettaa edestakaisin monessa erässä. Onneksi oli Ninni kärsivällisenä kuskina...
Kun vihdoin pääsimme takaisin tarhalle jouduimme lähtemään piakkoin takaisin. Meidän ollessa lääkärissä oli tarhalle tuotu löytökoira joka oli huonokuntoinen. Lääkärissä huomattiin kuinka sairas koira todella oli ja se jouduttiin lopettamaan.

Illalla lähdimme vielä käymään Kokkolassa Akun uudessa kodissa. Akun kanssa on ollut alkuvaikeuksia ja niitä yritimme selvittää uusien omistajien kanssa. Omistajat ovat järkeviä ja huolehtivaisia ihmisiä joihin Akukin varmasti oppii luottamaan kunhan omistajat jaksavat luottaa itseensä ja siihen upeaan persoonaan mikä Aku on.

Aiemmin tällä viikolla kävi eräs perhe katsomassa kissoja ja he ihastuivat Ramboon ja tulivat tänään sitä hakemaan eli tänään Rambo lähti uuteen kotiin. Niittipanta joka sillä oli tullessaan kaulassa jäi tarhalle muistuttamaan meitä Rambosta.