Tänne olisi nyt tarkoitus kirjoittaa arjesta täällä koiratarhalla. Jokainen päivä tarhalla on erilainen ja aina sattuu ja tapahtuu. Joskus mukavia ja joskus ei niin mukavia asioita. Tätä kautta voimme kotisivuja helpommin kertoa niistä sekä tarhan eläinten kohelluksista ja kohtaloista enemmän.

Tänään oli Roni-snautserin ja Torborg-kissan lääkärikäynti. Puolustukseksi pitää sanoa, että me emme ole keksineet Torborg-raukan nimeä...

Roni kävi viime viikolla trimmaajalla, jonka jälkeen rupesivat sen lukuisat vaivat tulemaan esille. Sillä oli mm. tassunpohjat tulehtuneet ja etuhammas lohjennut. Jalat saimme hoidettua paikallishoidolla. Lääkäriin mentiin poistamaan suurikokoista pattia joka koiralla oli olkapäässä ja tutkimaan takajalan ontumista sekä aristavaa kyljeä. Patti poistettiin ja todettiin harmittomaksi, Roni on varmasti iloinen kun voi nukkua myös toisella kyljellään! Jalka ja varpaat olivat turvonneet ja selvästi kipeät. Jalasta otettiin röntgen-kuva. Murtunut se ei onneksi ollut, luultavasti kuitenkin nyrjähtänyt. Siihen määrättiin kipulääkettä ja lepoa.
Lääkärissä huomattiin myös Ronin imusolmukkeiden olevan turvoksissa ja siltä otettiin verikoe, jonka tulokset saamme tietää
huomenna.

Torborgille tehtiin kauneusleikkaus. Tosin ei ulkonäön takia. Kun Torgborg viimesyksynä veljensä kanssa tuli tarhalle sillä oli kova flunssa ja toinen silmä puhki. Silloin päätettiin ettei silmää poistettaisi vaan, että silmän haava korjattaisiin tikillä. Silmä paranikin hyvin ja näyttääkin ihan kivalta. Nyt kuitenkin alaluomen ripset olivat alanneet hangata silmää. Luomea operoitiin niin, että ripset olisivat paremmassa asennossa. Silmä näyttikin heti paremmalta. Se ei vuoda, eikä kissa siristele sitä enää.
Sekä Torborg ja Roni joutuvat pitämään kauluria muutaman viikon.