Taas on ollut pitkä aika kirjoitusten välillä.

Uusiin koteihin koirista on lähtenyt Bertta, Remu, Rommi, Pipsa, Howe, Nana ja Minttu. Kissoista kodin on saanut Ludvig, Turo, Kusti, Kippo, Akai, Tora, Jussi, Shadow, Robin, Rosa ja Tasca. Myös marsut Gloria ja Ruby sekä kuusi kaninpoikasta ovat päässeet omaan kotiin.

Uusia kotia etsiviä koiria ovat Miska, Pepi, Rocky.
Miska tuli tarhalle hoitoon kesällä ja sitä ei milloinkaan haettu. Samasta perheestä tuli myös, nyt jo uuteen kotiin lähtenyt Minttu.
Pepi on noin 2-vuotias, dobermann-rhodesiankoira-sekoitus narttu. Se tuli tarhalle omistajan ulkomaille muuton vuoksi ja se on ollut jo monessa kodissa.
Rocky on noin 3-vuotias ajokoira uros. Ensimmäisen omistajan kuoltua Rocky muutti vanhalle pariskunnalle, joiden voimat eivät koiran ulkoiluttamiseen riittäneet.

Uusia kissoja on tullut muutama. Perheestä tulivat Nemi ja Misu, joilla oli ollut ongelmia sisäsiisteyden kanssa. Laihialta löytyi musta-valkoinen nuori kolli. Kissa-parka sai nimekseen Palle, kiitos eläinlääkärille...
Isostakyröstä tuli noin 5kk ikäinen musta-valkoinen kissa, joka on toistaiseksi eristyksessä loisten takia.
Sundomista tuli noin 4-5 viikkoa vanha pentu, joka pääsi heti kotihoitoon.
Muita kotihoitolaisia ovat kissanpennut Koda, Kielo, Ansa ja Taku-gerbiili.

Kotirannalta löytynyt kilpikonna löysi kotinsa. Se oli lähtenyt karkuteille kaverinsa kanssa ulkotarhastaan jo kesällä. Sen kaveri on edelleen hukassa.

Einari-kesyrotta lopetettiin aggressiivisuuden takia. Yksi tarhan hiiristä on myös jouduttu lopettamaan.

Kaikkien uusiin koteihin lähteneiden lisäksi on koirista leikattu Roxy, Lordi, Poju, Minni ja Miska. Kissoista on leikattu Palle. Lisäksi myös yksi kaniherra on leikattu.

Inkku on ollut kipeänä ja siltä otettiin maksa- ja munuaisarvot. Ne olivat koholla ja nyt Inkku syö erikoisruokaa loppuelämänsä. Miladykin on sairastellut, sillä on ollut iho-, korva- ja silmäoireita. Ne saattavat johtua allergiasta.
-------------------------------------
2019764.jpg
Edesmennyt hiirulainen vielä nuorena ja terveenä siskonsa kanssa.